Det du trenger å gjøre for å bli profesjonell pokerspiller

Å bli profesjonell pokerspiller er ikke enkelt, det er svært få som kommer igjennom nåløyet og faktisk blir så flinke og fremgangsrike at de kan leve av å spille poker. Likevel er det selvfølgelig ikke umulig, og det er lov å fortsette å drømme om det. Det er langt fra umulig – faktisk, med internett kan folk underholde seg selv ved å bruke bet365 Bonus. Hvordan bør du gå frem, hvis du virkelig vil jobbe målrettet for å bli profesjonell pokerspiller?

pokerkort og chips 200x300 - Det du trenger å gjøre for å bli profesjonell pokerspillerLær deg absolutt alle aspekter ved spillet

Hvis du skal ha noe som helst sjanse til å bli profesjonell pokerspiller, da må du lære deg absolutt alt som er å vite om hvordan poker spilles. Det er ikke holdbart å være usikker på noe som helst av det grunnleggende, når fokus må være på mer kompliserte strategier og de sosiale nyansene ved spillet.

Det finnes utrolig mye dokumentasjon med tema poker, tilgjengelig både på nett og i papirform. Det kan være lurt å lese seg opp på det som finnes, men det erstatter selvfølgelig aldri aktivt spill. For å bli en flink pokerspiller, må du spille mye poker. Det finnes egentlig ikke noen snarveier rundt dette, etter hvert som du spiller mer og mer vil du oppleve mange av de forskjellige scenarioene som du kan tenkes komme borti.

Prøv å finne måter å delta i turneringer

Etter hvert som du blir mer erfaren, kan det være lurt å se etter muligheter å delta i turneringer. Organisert pokerspill, med pengepremier, er ikke lov i Norge og det kan være nødvendig å se etter turneringer i utlandet. Hvis du utelukkende har tenkt å prøve å slå deg frem innenfor poker på nett er turneringer ikke like viktig, men hvis du har planer om å bli profesjonell pokerspiller som deltar i live turneringer er det viktig.

Du bør definitivt ta høyde for at du ikke kommer å vinne noen penger på turneringene du deltar i til å begynne med, så pass på at du ikke betaler skyhøye priser for å være med. Du må være forberedt på at du ikke får igjen noen av pengene du bruker.

pokerspiller pokerspill 300x159 - Det du trenger å gjøre for å bli profesjonell pokerspiller

Samarbeid og coaching

Hvis du er en av de få som faktisk begynner å få en viss suksess innenfor pokermiljøet, kan det være lurt å prøve å finne muligheter for samarbeid og coaching. I USA er det vanlig at profesjonelle pokerspillere, både på høyt og mellomhøyt nivå, selger en sorts andeler i spillet sitt. På den måten får spillerne en relativt forutsigbar inntekt, med finansiering av deltakelse i turneringer og lignende, samtidig som investorene håper på å få avkastning på pengene sine.

Dessuten er det fornuftig å trene sammen med profesjonelle, og ha en egen coach som hjelper deg å utvikles. På høyt nivå er poker sammenlignbart med andre toppidretter, og det bør være naturlig for en pokerspiller på toppnivå å ha en trener som hjelper til med forberedelser og konkurranser.